maandag 21 juli 2008

Disney ster gaat in film spelen met Jennifer Aniston?

Jennifer Aniston is onder de indruk van Hannah Montana Disney ster Miley Cyrus dat ze haar heeft voorgesteld om samen met haar in een mogelijke nieuwe film te gaan spelen.

Inmiddels zijn er al allerlei gesprekken gaande tussen Jennifer Aniston en Miley Cyrus, ook zal Jennifer Aniston alvast script schrijvers ingehuurd hebben om te gaan werken aan het script voor de mogelijke film.


Jennifer Aniston (39) die we in Nederland kennen van haar rollen in de serie “Friends” heeft niet meer geacteerd sinds haar rol in de film “Marley & Me” die komende 5 maart 2009 zal moeten gaan draaien in de bioscoop.

Hierin heeft ze een rol met haar mede acteur Owen Wilson. Ook gaat het gerucht dat ze heeft getekend voor een rol in de komende nieuwe film “Gambit” waarin ook Ben Kingsley, Colin Firth & Lisa Bonet hun opwachting zullen maken.


Verder is Jennifer Aniston druk bezig met het produceren van nieuwe titels, op dit moment zijn er 7 films in de begin fase waar voor zij verantwoordelijk zal zijn zij de productie zal doen.

Bron: Disneyinparis news team