donderdag 28 augustus 2008

Amerikanen kraken Disneyland Resort Paris af!

Amerikaanse Disney fansite en Amerikaanse forums kraken Disneyland Resort Paris volledig af! Zo wordt er gezegd? dat Disneyland Resort Paris gigantisch blijft achterlopen en dat het resort alleen maar ideeën pikt van hun geliefde Amerikaanse idee en zien het Europese Resort liever zijn deuren sluiten.

Verder worden de parades van Disneyland volledig onrecht aangedaan zo zeggen ze dat de nieuwe parade "Disney's Once Upon A Dream Parade" niet kan tippen
aan hun "Disney's Parade of Dreams", ook de "Disney's Motorcars & Stars Event" (Motorcars & Stars Parade) heeft volgens de Amerikanen geen kans tot slagen.

Ook het (gerucht) dat geplaatst is door de Amerikaanse forums dat de Disney's Pirate & Princess Party! naar Disneyland Paris komt zal nooit zo worden als in Amerika. Het is een beetje jammer dat ze zo over het Europese Disney Resort denken?

Ook al zijn we niet zo groot en zullen we dat (misschien nooit kunnen evenaren)
wij mogen trots zijn op ons enige Europese Disney Resort en wacht maar af de toekomst beloofd nog heel wat! en momenteel trekt Disneyland Resort Paris meer bezoekers dan de Amerikaanse Resorts.

Bron: Disneyinparis news team