vrijdag 15 augustus 2008

40 minute lunch menu in Disneyland?

In Disneyland Resort Paris is er nu een nieuwe manier gevonden om maaltijden naar de bezoekers te brengen. Dit idee is wederom komen overwaaien uit Amerika.

In het "Walt’s An American Restaurant" het nieuwe menu maakte daar als eerste zijn premiere en heet het "40 Minute Lunch Menu". Het is afgelopen maand in het Walt restaurant ingevoerd maar nu hebben zelfs nog twee andere restaurants dit idee ook ingevoerd, namelijk het Silver Spur Steakhouse in Frontierland en het Blue Lagoon Restaurant in Adventureland.

In het Silver Spur Steakhouse wordt dit idee het "Poney Express set Menu" genoemd en het kost zo rond de €19,90.

Je kunt ook hier uit drie hoofdmenu’s kiezen met even eens met een salade en een groot stuk vlees en uitteraad met een kop koffie. Al deze menu's moeten jou tafel binnen 40 minuten bereiken.

In Adventureland, in het "Blue Lagoon Restaurant" wordt het "AlizĂ© Express" menu genoemd en daar kost het ook rond €19,90. Ook hier is hier is het idee van 3 menu's ontstaan met een kop koffie.

Alleen in de Blue Lagoon krijg je een mals visje inplaats van een gerild stuk vlees.

Deze menu's bieden de restaurants een betere manier om bezoekers beter en (vooral sneller) te bedienen voor een lagere prijs.

Bron: Jaivy-weblog