zondag 24 augustus 2008

The Jonas Brothers behalen nummer 1 positie!

Het is een goede week, op zijn zachtst gezegd, voor de tiener sensatie "The Jonas Brothers" Niet alleen zijn Nick, Kevin en Joe Jonas erin geslaagd om bij de nationale verkoop chart op nummer 1 te komen met hun nieuwe album "A Little Bit Longer," ze zijn de ook nog de derde grootste verkoop week van het jaar door de verkoop van 525000 exemplaren in de eerste week dat het album was vrijgeven.

Bovendien, hun vorige album, "The Jonas Brothers ," die is gebleven op de kaart voor meer dan een jaar, keert terug in de top 10, waardoor de groep onderscheid tussen de eerste boy-bands in negen jaar! met het hebben van twee albums in de top 10 gelijktijdig, in de lijst van de Amerikaanse Billboards. De laatste keer dat dit gebeurde was tijdens het hoogtepunt van de boy-band rage in 1999, toen 'N Sync dit zelfde resultaat behaalde.

De eerste week van de verkoop van "A Little Bit Longer," kwam binnen achter Lil Wayne's "Tha Carter III," die 1 miljoen exemplaren verkocht, en Coldplay's "Viva La Vida of Death. Ook de soundtrack van de Disney Channel film "Camp Rock," waar de Jonas Brothers een titel song voor hun rekening nemen! zorgde ook voor een lichte stijging van de verkoop vorige week.

Bron: Mickey News