zaterdag 23 augustus 2008

Disney Jungle Trek park voor Walt Disney World?

Het lijkt goed dat een nieuw park voor Walt Disney World onderzocht wordt: Disney' s Jungle Trek. Maar opgelet, het gaat om een park van een nieuw soort voor een beperkt publiek…

Een nieuw project zou binnenkort moeten ontstaan maar men is ver van een park dat zich tot het grote publiek richt.

Immers overweegt Disney om te dingen over te kopieren van Sea World's Discovery Cove.

Disney wil dat het park een beperkte toegang krijgt en het aantal bezoekers wil halveren naar honderd bezoekers per dag. Dit is mede te danken aan een biljet voor de toegang, deze is namelijk flink de aan de prijs.

Je kunt er zeldzame nautische activiteiten beproeven zoals met dolfijnen zwemmen, duiken in een lagune vol met zijn veelkleurige flora en fauna.

verder is Disney, aan het bekijken of ze kunnen beginnen met de oprichting van een dorp dat het mogelijk maakt om de 4 hoeken van de wereld met (bijvoorbeeld) activiteiten te verkennen en door speciale dieren te voeren zoals nijlpaarden en vleermuizen, een overtocht van een hangbrug te midden van krokodillen en tijgers, een overgang door een canion naar leeuwen, het bezoeken van de ruïnes en een tempel genaamd Mayas en de Cambodjaanse ruïnes.

Als dit soort experimenten je interesseert, zorg dan voor een goed gevulde portemonnee want het biljet voor de toegang voor 5 uur van activiteiten zal je dan ongeveer $300 gaan kosten en tegen deze prijs, kun je zelfs van een uitgebreid buffet genieten in het dorp. Het park staat gepland om open te gaan voor het publiek in 2011.

Bron: Micechat