dinsdag 26 augustus 2008

Disney geeft $1,5 miljoen uit in tweede kwartaal!

The Walt Disney Company die verantwoordelijk is voor entertainment en themaparken en voor hun merknaam Mickey Mouse, heeft volgens de federale overheid in het tweede kwartaal, $ 1,5 miljoen uitgegeven volgens een recente mededeling vorm. Het bedrijf, waarvan de dochteronderneming, Disney Worldwide Services Inc, die momenteel bezig is met de onderhandelingen voor een wetgeving, om het illegaal downloaden te voorkomen op universiteiten.

Ter voorbereiding van de natie voor het overschakelen naar digitale televisie-uitzending en voor de bescherming van kinderen op internet.

Ook heeft het bedrijf om populaire attractie te voorzien van extra veiligheid geld uitgegeven, om nog maar te zwijgen, over de fiscale behandeling van de film kosten en het bevorderen van het toerisme. Naast het Congres, Burbank California, heeft Disney ook hulp gevraagd van het Witte Huis, Copyright Office, Commerce Department, Ministerie van Justitie, Library of Congress, Federal Communications Commission en de Consumer Product Safety Commission, dat volgens rapportcijfers van het eerste kwartaal van april tot juni die was ingediend op 21 juli bij het House clerk's office.

Bron Yahoo! Finance