zondag 21 september 2008

Radio Disney gaat per 1 oktober verhuizen

Radio Disney, die bekend staat voor de representatie van grote platenlabels waaronder opname kunstenaars Hannah Montana, Jonas Brothers en anderen, gaat verhuizen naar een nieuw kantoor in de stad Kansas City op City Center Square per 1 oktober 2008.

Bob Martin, station manager van Radio Disney, zei dat het station gelooft in de renaissance van het stadscentrum en is van mening dat het zal blijven groeien op een positieve manier. "We zijn toegewijd aan resterende downtown en voel dat het zal ons een competitief voordeel voor het aantrekken van talent," zei Martin. "City Center Square is ideaal gelegen voor wat we doen."

Het station, gewijd aan de kinderen, teens en gezinnen, voorziet dat City Center Square de locatie in het hart van de stad zal helpen bij het station in wisselwerking met zijn jonge publiek en de gemeenschap die zich in de directe nabijheid van de charitatieve evenementen dat zij regelmatig sponsors, waaronder Kids voor de Cure, Slugger Dagen aan de K en The Family Fun Sprint Series. Radio Disney tevens onderdak wekelijkse prestaties in het Power & Light District slechts een paar blokken verwijderd van het commerciƫle hoogbouw kantoorgebouw.

Radio Disney is een prachtige organisatie en we kijken uit naar de jonge en creatieve aanwezigheid dat het station zal brengen," aldus Susan Moore" City Center Square is een kantoor-gebouw retail lokaal beheerd door Grubb & Ellis The Winbury Group.

Voor meer informatie, bezoek www.citycentersquare.com

Bron: Dapsmagic