woensdag 24 september 2008

Oranje kleuren voor Halloween nemen vorm aan

Disneyland Resort Paris maakt zich op voor een Spooktaculair Halloween! zoals we al eerder melde hier op Disneyinparis doen de roze heksen en Stitch niet meer mee...Ook de bekende oranje verf spetters doen niet meer mee in het Disneyland Park, wel zijn nog de pompoenmannen van de partij!

Frontierland wordt dit jaar veranderd in een Halloweenland waar eerst de Academy van de heksen stond is nu dus een bord geplaatst met Halloweenland de totempaal uit de "heksen tijd" is nog wel aanwezig, die is alleen iets aangepast. Nieuw dit jaar is wel dat je de boom kunt bewonderen waar de Poempoenmannen voor het eerst zijn ontstaan. Bij de Cowboy Cookout Barbecue kun je ook weer het bruine podium ontdekken waar Minnie & Goofy dagelijks een show op zullen voeren.

Verder heeft Big Thunder Mountain ook al bezoek van de Poempoenmannen. De laatste decoraties worden deze week nog geplaatst in Maintreet U.S.A. en Woody's Roundup Village. De meeste decoraties zijn wel hetzelfde gebleven zoals bij voorgaande jaren. Het beloofd weer een top Halloween seizoen te worden in Disneyland Resort Paris, het seizoen is te zien van 4 oktober tot 2 november 2008.

Bron: Jaivy.web-log