dinsdag 19 augustus 2008

Le petite sirène constructie gepland voor 2009?

Gerucht:

Als we diverse bronnen moeten geloven?? is Disneyland Resort Paris in 2009/2010 een attractie in Fantasyland rijker. Het gaat hier om de attractie van La petite sirène (The Little Mermaid) ride, eigenlijk was het de bedoeling om deze attractie al tijdens de constructie van Disneyland Resort Paris (Euro Disney) te realiseren, dit is toen helaas niet gebeurd maar nu komt het er waarschijnlijk toch van?

Alleen zal deze niet op de plaats komen zoals het eerder bedacht was, hiervoor moet het Festival Stage wijken.

Waardoor de ingang van de attractie (waarschijnlijk) onder het Fantasyland Railroad station zal komen, het Fantasyland Railroad Station blijft gewoon staan zoals die nu staat.

Het zal (helaas) niet de attractie van de kleine zeemeermin worden zoals die in (1992) werd bedacht tijdens de constructie van Disneyland Paris, (Euro Disney) maar zal een exacte kopie gaan worden als de attractie die ze op dit moment aan het realiseren zijn in Disney’s California Adventure Park in Anaheim.

Dus Festival Stage gaat verdwijnen, deze zal vervangen worden door een nieuw theater die zal worden gerealiseerd tussen Fantasyland en Discoveryland, naast de attractie It’s A Small World.

Waar waarschijnlijk een nieuwe show te zien zal zijn er gaan (geruchten) dat dit Beauty & the Beast of The Golden Mickey's zal gaan worden.

Op de 2 DVD (special edition) van The Little Mermaid kun je een virtuele rit maken door deze attractie.

Bron: Disney Central Plaza