dinsdag 19 augustus 2008

Nieuwe informatie Disney Nature Village!

Het nieuwe park Disney Nature Village ", verspreid over 560 hectare in het gebied (en daarbuiten) van Davy Crockett Ranch.

Opening van de eerste installaties zal klaar zijn in 2010 ... dit park zal bestaan uit 4 dorpen:

De eerste over het thema Water roepen een stad meer en zal worden uitgerust met aquatische recreatie. Sportieve activiteiten, ontspanning en welzijn en andere buiten activiteiten.

Het tweede dorp is op het thema van de Aarde, is het vieren van het Franse platteland, het land, ambachten, landbouw. Er zal ontmoeten met landbouwhuisdieren of volledig van de ambachtslieden die trots zijn op hun kunsten (pottenbakker, weven enz ...)

De vele activiteiten en workshops zullen bij de bezoekers nieuwsgierigheid wekken van de ecologie.

Het derde dorp zal gaan over het thema sport en gezondheid: er is een enorm aanbod aan sporten (golf, kanoën, paardrijden, tennis, klimmen, fietsen ...).

Er zijn ook fitness-centra en advies op het gebied van gezondheid, voeding en opleiding van alle soorten (ontspanning enz ...)

Ten slotte is het de beurt aan het laatste dorp het thema van het bos worden niet meer en niet minder dan een verlenging van de Davy Crockett Ranch (dus verhalen dat Daivy Crockett Ranch een hotel zal worden zijn dus niet waar)

Dit is het enige dorp dat zal worden geleid door Disney (die goed is voor andere dan als architect en de studie van de haalbaarheid). Er is hetzelfde concept van de accommodatie dicht bij de natuur, met een nieuwigheid: "huizen in de bomen".

Het project wordt uitgevoerd in samenwerking met Pierre & Vacances o.a. bekend van (Center Parcs)

met totaal een 560 hectare, aan grond dit is meer dan 1 / 4 ten opzichte van Disneyland Resort Paris.

De oppervlakken zullen worden gebouwd met ongeveer 10%. De resterende 90% zal zijn om voor natuurlijke ruimtes, opgesteld of beschermd (dat is van belang voor de bescherming van de suikerbieten)

Het project zal worden voorzien van 5000 nieuwe kamers (tussen hotels, bungalows en nieuwe woningen voor evt. toerisme) zal het creëren van 4000 directe arbeidsplaatsen en indirect 10000.

Dit staat in het officele artikel wat in (27/11/2006), is ontleend aan Parisien om het project te realiseren.

We kunnen er dus vanuit gaan dat het derde Disney park geen Disney Resort wordt maar een Disney natuur oord.

Bron: Disney Central Plaza