dinsdag 19 augustus 2008

Mickey's Magical Party! meer geruchten?

Gaat het nu wel of niet gebeuren? iedereen gaat er van uit als Mickey in december (2008)
80 wordt dat er in 2009/2010 een groot evenement voor Mickey komt, nu lijkt het erop dat steeds meer dingen uit het park worden weggehaald, (bijvoorbeeld) een paar beelden en lantarenpalen.

Ook is (mogelijk) al bekend dat de 15e verjaardag vlaggenhouders en ornementen gewoon weer worden gebruikt...

Alleen gaan er nu (geruchten) dat de 15e verjaardag banners straks worden vervangen door banners met Mickey, Goofy, en Donald erop afgebeeld!

Het lijkt er dus op dat er niet veel gaat veranderen als het evenement er werkelijk komt volgend jaar, ook gaan er (geruchten) dat de "Once Upon a Dream Parade" iets wordt aangepast voor het Mickey evenement en zullen er meer dansers in de parade te vinden zijn, ook zal er in (2009) een nieuwe pre-show komen op Mainstreet U.S.A.

Het feestje zal ook gevierd worden in de Walt Disney Studios Park, hier komt waarschijnlijk een aangepaste show speciaal voor Mickey en zijn vrienden.

Ook is bekend als Mickey in december daad werkelijk 80 wordt er een speciaal optreden zal zijn met Mickey natuurlijk als hoogtepunt, met een spetterende vuurwerkshow! Ook zal er een speciale pers dag gehouden voor Mickey.

De pers krijgt dan als eerste een mooi voorproefje om een leuk stukje te schrijven!

Verder zullen er dan ook speciale souvenirs te verkrijgen zijn. Maar nu we nog met de 15e verjaardag bezig zijn zeggen ze nu al bij dat er op het eind een spetterende finale zal zijn ??

Bron: Mickey News